24 & 25 januari 2019: 11u - 19u

Flanders Expo Gent, hal 3

The rough texture of the canvas has been plied over via broad coarse bristle brushes for an impasto feel. The marks have been pasted on in different directions, creating https://www.levitradosageus24.com/ viagra brand online energy and movement to the painting, which I find appealing.

Akemi Benelux is verdeler van AKEMI producten voor de Benelux. U kan bij ons terecht voor polyester-, epoxy-, polymeer- en speciaallijmen, siliconen en verankeringssystemen. Hiernaast hebben we een uitgebreid gamma aan kwalitatieve onderhoudsproducten voor natuursteen, cementtegels, beton, quartz-composiet, terracotta en keramiek.

ARDEX maakt al meer dan 60 jaar innovatieve bouwchemische producten met een zeer hoge betrouwbaarheid voor verwerkers. We zijn onomstreden de leverancier van de beste kwaliteit en het merk met de meeste kennis in huis voor de verwerkingswereld en de vakgroothandel.

PCI staat voor tegellijmsystemen voor professionele gebruikers. Het assortiment omvat voorbehandelings- en waterdichtingsproducten, tegellijmen, voegmortels en kitten. De systemen bestaan uit producten die onderling op elkaar afgestemd en in combinatie beproefd zijn. Kwaliteit, service, technische begeleiding en training staan hoog in het vaandel. PCI verstrekt een projectgarantie van 10 jaar.

Beltrami wil aan professionele klanten in de bouwwereld een uitgebreid gamma kwaliteitsvolle natuursteen aanbieden aan democratische prijzen en door middel van een excellente service & ondersteuning. Als een vaste waarde in een transformerende natuursteen sector is Beltrami een koploper op het vlak van innovatie en duurzaamheid.

BEMARMI is een natuursteenbedrijf uit Harelbeke, actief als groothandel platen voor de verwerkingsindustrie én actief als producent van de betere natuursteentegel.

De mooiste natuurstenen kiest U bij Brachot-Hermant. Zagerij en groothandel van natuursteen: graniet, marmer, witsteen, leisteen, basalt en blauwe hardsteen. Ook exclusief verdeler van de Laminam XXL platen 12mm dikte.

BUZON op vijzeltechnologie gebaseerde vloerdragers (terrasverhogers) worden geproduceerd uit gerecyclede polypropyleen. De vloerdragers zijn in hoogte verstelbaar en door het stelmechanisme is een snelle, efficiënte installatie mogelijk.

Cermix is, als onderdeel van de groep Desvres, een historische speler in de sector van de industriële mortels, sinds de creatie van de 1e lijmmortel in 1963: CERMICOL.

In de sector van de natuursteenbewerking heeft Grubau eigenlijk geen voorstelling meer nodig. Het bedrijf werd opgericht in 1979 als eenmanszaak en geeft vandaag als marktleider de toon aan in België. Een team van medewerkers onder leiding van Johan Rigole en Martine Margodt geeft continu het beste van zichzelf om elke dag opnieuw die reputatie waar te maken.

iSOX bouwplaten zijn een snelle en kostenefficiënte oplossing met waterdichte en isolerende eigenschappen. Deze innovatieve elementen zijn ideaal als ondergrond voor de betegeling of bepleistering van muren en vloeren. Ze bewijzen voornamelijk hun nut in vochtige ruimtes zoals badkamers, wellness, keukens enz.

Pagina's